Informatie over de praktijk van:

Praktijknaam State of Orange - high performance coaching
Naam Ronald Doodkorte
Adres Sweelinckstraat 1 - 3581 RT - Utrecht
Telefoon 06-51702670
E-mailadres ronald@state-of-orange.nl
Website www.state-of-orange.nl
Beroep/specialisatie Coach
Registraties Gecertificeerd coach
Bijzonderheden Als ervaren coach heb ik me gespecialiseerd in het helpen van professionals en teams om hun ware potentieel volledig te benutten. Dat doe ik door als coach te begeleiden bij het vergroten van persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke bewustwording. Door in te zetten op persoonlijke groei is er ook sprake van een duurzame verandering. Je neemt jezelf namelijk altijd mee, waar je ook gaat, en wat je ook gaat doen.
Mijn vorm van coaching Mijn vorm van coaching gaat uit van jouw eigen kracht en is waardevol voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen, betere resultaten wil neerzetten, of een ander persoonlijk of zakelijk doel wil realiseren. Met effectieve en persoonlijke coaching zal ik altijd eerlijke feedback geven, doorvragen om tot de kern te komen, confronteren waar nodig, om zo jou optimaal te begeleiden om de gestelde doelen te realiseren. Tijdens de coachgesprekken krijg je inzicht in jouw drijfveren, belemmerende overtuigingen, onbewuste patronen in jouw gedrag, en de effecten daarvan op jouzelf en op jouw omgeving.
Ervaring Als coach begeleid ik al jaren professionals, leidinggevenden en teams. Elke coachvraag is anders, maar thema's liggen vaak op het gebied van loopbaan ontwikkeling, leiderschap, effectiever communiceren en beïnvloeden, teamontwikkeling, ondernemerschap, werkgeluk, werk-privé balans en stress.Met 20 jaar management ervaring ken ik de vragen waarbij ik mensen en teams begeleid uit de praktijk. In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor diverse bedrijven van jonge start-ups tot grote corporates als Philips. Ook heb ik ervaring in diverse disciplines van finance, marketing, sales tot general management.Ik ben gecertificeerd coach.
Methodes In mijn coaching maak ik gebruik van diverse methodes waaronder NLP, Voice Dialogue, Schematherapie, Systemisch coachen, DISC, SpotlightPROFILE, Oplossingsgerichte coaching, RET, en ACT.
Kortom, voor effectieve, deskundige en betrouwbare persoonlijke coaching ben jij aan het goede adres. Als coach in Utrecht heb ik mijn praktijk gevestigd in een mooi Herenpand in het hartje van Utrecht: knus, rustig én makkelijk bereikbaar.
Tarief en videobellen Coaching op afstand (via videobellen) is ook mogelijk, waarbij dit vaak aanvullend is op de coaching in mijn praktijk.Voor particulieren geldt een uurtarief van € 100 excl. btw. Mijn zakelijk tarief is € 150 excl. btw.
Meer informatie? Wil je meer informatie over mijn manier van werken of mij als persoon, kijk dan ook eens op mijn website www.state-of-orange.nl of neem contact op via ronald@state-of-orange.nl of 06-51702670.Het is tijd om in beweging te komen.